Дете почина след наказание

60
Дете почина след наказание

Тичало до смърт

Деветгодишно американче е било принудено да тича три часа около дома си за наказание, че излъгало за изядени шоколадови десертчета.

В резултат на наказанието детето се обезводнило силно, получило апоплектичен удар и починало, предаде Асошиейтед прес. Сега мащехата и бабата на детето ще бъдат съдени за убийство.

Малката Савана Хардин излъгала баба си, че не е яла сладко. Когато лъжата била разкрита, бабата и майката я наказали да тича три часа без да спира около дома си в град Атала в щата Алабама, съобщава novini.bg.

Много хора видели детето да обикаля, тичайки около къщата, но не предположили, че има нещо нередно. В края на наказанието детето се обезводнило силно и нивото на натрий в организма му спаднало рязко. Савана получила апоплектичен удар и майка й повикала полиция и парамедици.

Детето било откарано в болница и починало три дни по-късно. По случая започнало разследване, след като съдебен патолог заключил, че става дума за убийство. Бабата и мащехата на Савана са арестувани. Те могат да бъдат пуснати на свобода срещу гаранция от 500 000 долара.

Разстроените съученици на Савана започнали да оставят на чина й в класната й стая играчки, сувенири и бележки с послания по повод смъртта й.

За или против наказанията сте? Споделете в коментарите.Коментари

Коментар: 8

Сега трябва тях да накарат да тичат около къщата.Ненормални хора.Да бяха му обяснили,че това което е направило не е хубаво.Естествено,че съм против.

Коментар: 7

Що за изроди са това...не мога да проумея как е възможно да има такива хора на земята.Та товя е дете за бога !!!!! Като чета подобни безобразия изпадам в невероятна тъга.Явно тези хора имат по малко акъл от детето....

Коментар: 6

Всяка крайност е лоша

Коментар: 5
za ili protiv nasilieto

vie ludi li ste be hora-nakazvat vi decata v detskata gradina i VIE NISHTO NE MOJETE DA NAPRAVITE!?

Коментар: 4
За или против насилието

Не съм за и никога няма да бъда.Имам три деца но никога не са били наказвани.Не са перфеткни ,но такива хора не съществуват поне за мен.Това е пълна лудост да тероризираш децата си.Тези двечките ,уж майка и баба ,заслужават доживотна присъда това си е мое мнение!!!

Коментар: 3

Мойто дете ходи в софийска детска градина и когато се прибира вкъщи, се самонаказва, като си вдига ръцете до стената. Чувала съм и от други майки за други детски градини. Правели го за да не ги бият иначе нямало как да ги контролират.

Коментар: 2

В коя детска градина ги прилагат? Това беше едно време. Методите отдавна са други.

Коментар: 1

Естествено че съм против. Наказанията са насилие над децата. За съжаление ги прилагат в детската градина и ние нищо не можем да направим


  • 1

Добави коментар