Десет супер факта за семейството

127
Десет супер факта за семейството

Най-младата майка в света е на пет години

1. В Индиана родителите могат да не плащат за лечение на детето си, ако докажат пред съда, че същевременно са се молили за неговото оздравяване.

2. Най-младият баща в света е англичанинът Шон Стюарт - ражда му се дете, когато е на 12 години.3. Най-младата майка в света е перуанката Лина Медина. Тя ражда сина си на пет години.

4. В шест страни в света е незаконно да кръстиш момиче с момчешко име и обратно.

5. Според законите на Охайо жена може да попадне в затвора, защото е кърмила на улицата или защото живее в къща с повече от четири жени.6. В Тексас за сключване на брак е достатъчно жената да бъде представена три пъти пред приятели на мъжа като съпруга, за да се превърне в такава.

7. Мъжката богомолка не може да се съвкуплява, докато главата й е на тялото. Женската започва секс, като изтръгва главата на мъжката.

8. Най-многодетният баща в света е 63-годишният Даад Мухамед ал Балуши. Той има 88 деца - 60 момчета и 28 момичета от 17-те си законни съпруги. Още две бебета са на път.

9. През 2010 г. е документиран първият развод между лебеди. След зимната си ваканция птиците, верни до гроб, се върнали с нови партньори.10. Едно средно статистическо семейство консумира 110 л сок, 394 л мляко и около 99 л бутилирана вода на година.Коментари

Коментар: 3

tova si e 4ista laga za 5 godi6noto momi4e.

Коментар: 2

za ubivane e tozi,kojto i go e napravil

Коментар: 1

taia petgodi6nata napravo me ubi


  • 1

Добави коментар