Декорации за стена

1949
Декорации за стена

Няколко идеи

Изживейте и пресъздайте въображението си върху коя да е от стените в стаята си и декорирайте интериора по начин, по който намирате за интересен и красив.

Така можете да изразите себе си, да вдъхнете атмосфера в личното си пространство, а току виж сте преоткрили свой скрит досега творчески талант.

Независимо дали ще изберете да работите с пастелни и свежи цветове или ще заложите на семплите и ненатрапчиви тонове, онова, от което със сигурност имате нужда, са алтернативи и идеи.

Бъдете внимателни в избора на материалите, с които ще работите, защото след време качеството им ще ви се отплати многократно, предупреждава woman.bg.

Един от най-ефектните и лесни начини да преобразите част от стена е като залепите клончета с цветя, направени от хартия.Клончето се изрязва от вестник или друг вид хартия, а красивите цветя могат и да се закупят от специализирани художествени магазини или пък от бутици за бижута, в които се намират всевъзможни цветя от плат и панделки.

Много ефектни са малките шкафчета за ключове, превърнати в рамки за снимки.Най-лесният вариант за декорация на стена е с помощта на забити с пирончета летви или готови закачалки, върху които да окачвате и редите каквото ви хрумне.Големите платна със залепени на тях апликации, снимки, та дори стъкла са също добър вариант за импровизация.Добави коментар