Дарко и Ромина чакат дъщеря

25
Дарко и Ромина чакат дъщеря

Двойката отлага брака за след раждането на първата си рожба

Дарко ще влезе в клуба на големите играчи. Щерка ще го нареди до Христо Стоичков, Мартин Петров и Димитър Бербатов.

Вчера половинката му Ромина разкри в "Почивна станция" по "Нова, че двамата с Тасевски чакат момиче. Халфът на "Левски" и Мис България дори са му избрали и име, пише в. Стандарт.

"То ще бъде с пет букви", обяви Андонова и призна, че много й харесва Китай. Дарко се спряга за трансфер в Поднебесната империя, след като на "Герена" решиха да се разделят с него. Ромина бе категорична, че той трябва да играе, за да може тя и бебето да са спокойни.

Красавицата обаче засега стои далеч от книгите, които ще й помогнат да се справи по-лесно с майчинството. Причината за това е химията. Андонова ще има тежко лято, защото е натрупала доста изпити.

Двойката отлага брака за след раждането на първата си рожба. Ромина е имала спорове с родителите на Тасевски по история.

"Те все така твърдят, че цар Самуил е техен. С времето обаче спряхме да говорим на тази тема. Разликата между нас и макендонците е, че те държат повече на семейството", каза миската. Водещите пък я накараха да прочете на езика на югозападните ни съседи приказката за "Трите мечки".Добави коментар