Да си измислиш деца

48
Да си измислиш деца

И то не едно или две, а 19

Грък е бил арестуван за измама, след като излъгал, че е баща на 19 деца и живял единствено на помощи от 2001 г., информира Reuters.

Бившият полицай, който е разведен и всъщност няма деца, напуска през 2001 г. работата си, където получавал 1 000 евро месечна заплата и оттогава живее единствено на помощи, информира гръцката полиция.

Петдесет и четири годишният измамник използвал снимки на деца, намерени в интернет, за да подправя актове за раждане и други документи, които му били необходими, поне за по едно дете на година от 1996 г. насам.

От полицията смятат, че той е заработил най-малко 150 000 евро за последните 15 години, но истинската сума вероятно е много по-висока, съобщи profit.bg.Измамата била толкова добре осъществена, според полицията, че властите осъзнали, че нещо не е наред, едва когато забелязали, че това е единственото гръцко семейство с толкова много деца.

Средностатистическото гръцко семейство е с две или три деца.

Бившият полицай, чието име се пази в тайна, е бил арестуван в сряда, докато се е готвел да получи 8 000 евро помощи от атинския клон на гръцката агенция по заетостта.

Вчера пък Digital Journal информира, че Гърция губи 13 млрд. евро годишно от укриване на данъци, измами и корупция.Коментари

Коментар: 1
socialni momoshti

Hahahah a tuk v BG e normalno da se davat pomo6ti na takiva mnogogdetni semeistava...no za s1jalenie ne na BG SEMEISTVA.,a na ROMSKI SEMEISTVA...i na nikoi ne mu puka.Nqmam dumi...


  • 1

Добави коментар