Да отглеждаш 13 деца в България

347
Да отглеждаш 13 деца в България

Семейство Павлови има шест момичета и седм момчета

Вероятно за мнозина отглеждането на повече от три деца би било голямо предизвикателство. За казанлъшкото семейство Палови, което има 13 деца, обаче това е най-голямото щастие в живота.

Шест момичета и седем момчета. Толкова са децата на Цанка и Иван Палови от казанлъшкото село Кънчево. Най-големият им син е на 23 години, а най-малки са близначките Ивана и Николета, които се появяват на бял свят в началото на миналата година.

Радостта не е само за родителите, но и за техните наследници. Цанка разказва, че със съпруга й са посветили всичките си сили в отглеждането и възпитанието на децата.Фамилията живее скромно, бащата Иван е строителен работник, а парите все не стигат. Многодетната майка е благодарна, че има щедри хора, които се притичват на помощ и помагат с каквото могат.

Тъй като трудно свързват двата края, на родителите често се налага да отказват на децата. Недоимъкът обаче не пречи на семейството да мечтае. След повече от 20 години чакане, мечтата на фамилията ще се сбъдне. Благодарение на гражданското сдружение "България си ти", семейство Палови ще замине за българското Черноморие на така бленуваната почивка.

Според членовете на сдружението многодетните семейства трябва да бъдат финансово подпомогнати от държавата. Затова и от "България си ти" ще настояват за промяна в закона, съобщи ТВ7. Цанка признава, че ако това се случи, не само нейното, но и останалите многодетни семейства в България, ще живеят по-спокойно и достойно.Коментари

Коментар: 1
мъчение

Тежък живот и за деца най-вече и за родителите им глупави създали нещастници,глупави глупави и примитивни ,само за секс мислейки тъпи селяни обричайки невинни създания на мизерия! 13 деца,обречени от рождение ,детство не видяли!майката на 40г. зъб нямаше в устата си ,какво остава за бъдещето на поколението и ?количество за сметка на качество!майка героиня нали всички и се възхищавате ,на кое питам,на това ,че имала физическа възможност да ги изсере? а после да мъкнат дърва да белят картофи да копаят градината да гледат безброй по малките си братя и сестри като в 19 век? това ли е вашето възхищение ,вашият идеал или да си чешем езиците и да се правим хуманни по форумите.

Този коментар е цензуриран!
Ако искаш да го прочетеш натисни ТУК.


  • 1

Добави коментар