Бракът влияe добре на мъжа

154
Бракът влияe добре на мъжа

Мъжете, които целуват жените си сутрин, живеят по-дълго

Формализирането на отношенията влияе добре върху 35% от представителите на силния пол, показва последно проучване относно въздействието на брака върху здравето и социалното положение на съпрузите.

Резултатите от ново проучване сочат, че бракът все по-рядко влиза в плановете на младото поколение на възраст между 18 и 30 години. Данните показват, че формализирането на отношенията има положителен ефект върху 35% от мъжете, особено при онези, склонни към криминално поведение.

Авторите на изследването смятат, че оженените господа стават по-отговорни, а мъжете, които целуват жените си рано сутринта, живеят пет години по-дълго от мъжете, които не го правят. Друго изследване показва, че бракът може да допринесе за нови черти на характера като алтруизъм, посочва БГНЕС.

85% от участниците в експеримента са съгласни с твърдението "по-добре да страдам аз, отколкото хората, които обичам". При жените нещата седят по същия начин. 75% от нежния пол са готови да жертват собствените си интереси в името на съпруга си.Добави коментар