Безплатен семинар за родители

67
Безплатен семинар за родители

За развитието на децата

700 родители и специалисти ще участват на двудневен семинар за всички етапи от развитието на едно дете от утробата до тинейджърските му години. Семинарът е на 10-11 октомври в Интер експо център в София, входът е свободен.

На семинара за първи път в България ще се излъчи и премиерата на документалния филм на Джъстин Хънт "Липсващ" за ролята на бащата в семейството. Във филма участва фронтменът на Металика Джеймс Хетфийлд, посочва dir.bg.

Вижте още: Неочаквани причини за късното проговаряне

Сдружение "Бебе и дете", фондация "Същност" и фондация "Бащинство" поставят отново темата с позитивното родителство, което уважава правата на децата и създава максимално оптимални условия за тяхното развитие, без да се пренебрегват нуждите на самите родители.

Семинарът е подходящ за родители и специалисти (педиатри, неонатолози, акушерки, медицински сестри, педагози, психолози, логопеди, физиотерапевти, водещи класове за родители и др.). Проектът се финансира с подкрепата на Програмата за подкрепа на неправителствените организации в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство.Добави коментар