Бебе се надруса с марихуана

87
Бебе се надруса с марихуана

Яло курабийки

След като баба напи двумесечното си внуче с текила, имаме нов прецедент. Тригодишно калифорнийче бе прието по спешност в болница, след като се нагълта с бабини курабийки, натъпкани с марихуана.

Сержант Фил Гомес от полицията в Мюриета обясни пред "Ривърсайд Прес-Ентърпрайс", че бабата на детето е болна от рак и получила предписание от лекаря да използва тревата за облекчаване на болката. Гомес, освен това посочи, че възрастната жена опекла курабийките за себе си и именно по тази причина ги скрила в неизползваем фризер в гаража.

Те се озовали в кухнята благодарение на бащата, който, като видял сладкишите сред своите инструменти, решил да ги върне на масата. Родителите започнали да се тревожат за пеленачето, след като то не станало от сън повече от 16 часа. По тази причина го завели в болницата по възможно най-бързия начин.

Следователите очакват резултатите от токсикологията. Местните полицаи са категорични, че ако се открие марихуана в системата на детето, срещу семейството ще бъдат повдигнати обвинения, съобщи БГНЕС.Добави коментар