Бебе на годинка изчезна мистериозно в Търновско

184
Бебе на годинка изчезна мистериозно в Търновско

Жандармерия и полиция търсят момченце от стражишкото село Николаево, което е в неизвестност от вторник вечерта

Жандармерия и полиция търсят момченце от стражишкото село Николаево, което е в неизвестност от вторник вечерта. Момчето изчезнало от дома си в селото, където за малко било оставено без надзор. То е на година и шест месеца и близките му не знаели нищо за него часове наред, след което се обадили за помощ на тел. 112.

Веднага екипи на полицията и жандармерията от В. Търново и Г. Оряховица били пратени в Николаево. Те са претърсвали близките местности цяла нощ, но и до късния следобед на 23 октомври от момченцето няма и следа, съобщава вестник Стандарт.

В акцията за търсене на мистериозно изчезналото хлапе са се включили и местни хора заедно с доброволци и огнеборци от Стражица. Наложило се пожарникари да осветяват определени участъци в селото, които били претърсвани, както и кладенец.

Разследването се провежда под наблюдението на Районната прокуратура в Горна Оряховица. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 182 ал. 1 за неупражнен контрол и неположени грижи за детето. Предвиденото от закона наказание е до три години затвор и обществено порицание.Добави коментар