Авиокомпания наема бавачки

120
Авиокомпания наема бавачки

Пътуването с деца ще стане много по-приятно за пътниците на Etihad Airways

Пътуването с деца ще стане много по-приятно за пътниците на Etihad Airways, след като авиокомпанията обяви, че ще започне да предоставя услуга "гледане на деца" по време на дългите си полети.

До края на 2013 г. 500 “летящи бавачки“ ще работят в самолетите на компанията, където ще се грижат за децата по време на полетите, независимо от това дали пътуват с възрастен придружител или не. Бавачките ще бъдат обучавани в британското училище Norland College.

Според самото училище това ще помогне на бавачките на Etihad да разберат в какъв период на развитие се намират децата и как се държат, за да могат да ги забавляват по възможно най-добрия начин.

Пътниците, които са разочаровани, че на децата няма да им е забранен достъп до определени места в самолета, с радост ще разбират, че на борда на самолета има професионалисти, които ще ги наглеждат.

Децата ще бъдат занимавани с най-различни дейности - ще включват изработването на шапки и оригами, например. Бавачките ще учат децата на прости магически фокуси, ще организират викторини за по-големите деца и ще помагат на родителите да напълват отново бутилките си мляко.Добави коментар