Анджелина Джоли: Невъзможно е да си перфектен родител

98
Анджелина Джоли: Невъзможно е да си перфектен родител

Според нея децата просто да искат родителите им да бъдат “честни” за своите грешки

Анджелина Джоли смята, че е “невъзможно” да бъдеш “перфектен” родител, особено в условията на пандемия. Според нея децата просто да искат родителите им да бъдат “честни” за своите грешки. Звездата от „Томб Райдър” има шест деца заедно с бившия си съпруг Брад Пит. Тя сподели с други родители по време на продължаващата пандемия от коронавирус един важен урок, че не е възможно да „отговаряш на всички нужди на децата си“ през цялото време.

„Сега, в разгара на тази пандемия, мисля за всички майки и бащи, които са с децата си у дома. Всички се надяват, че могат да направят всичко правилно, да отговорят на всички нужди и да останат спокойни и позитивни. Едно нещо, което ми помага да се справя по-леко е защото знам, че това е невъзможно”, написа тя в списание „Тайм“. Анджелина настоявала децата да “не искат” родителите им да са “перфектни”, стига да могат да бъдат “честни” с тях за грешките си.

„Прекрасно е да откриеш, че децата ти не искат да си съвършен. Те просто искат да сте честни. И да полагате максимум усилия. Всъщност, колкото повече пространство ти дават, когато сте слаб, толкова по-силни могат да станат.

Така показват, че ви обичат и искат да ви помогнат. Така че в крайна сметка това е екипът, който градите. И по някакъв начин те отглеждат и теб, родителя и „растете заедно”, написа още актрисата, посочва БГНЕС.

Добави коментар