Актуалните тенденции за украсяване, с които ще впечатлите и Дядо Коледа

11006
Актуалните тенденции за украсяване, с които ще впечатлите и Дядо Коледа

Да отворим отново кашоните с коледната украса и да си пуснем празнични снежни песни e магичен момент, който създава широки усмивки за цялото семейство.

Да отворим отново кашоните с коледната украса и да си пуснем празнични снежни песни e магичен момент, който създава широки усмивки за цялото семейство. Създаването на уютна и приказна коледна атмосфера може да бъде продиктувано от актуални и съвременни тенденции, които да впечатлят всички наши гости и роднини, дошли, за да бъдем отново заедно на едни от най-светлите и топли празници през годината. Но кои са онези най-подходящи и удачни трендове за 2021 г., ще се опитаме да разберем в следващите редове.

Неутралното е новото черно

Странно или не, шикозните и искрящи празнични цветове тази година трябва да останат прилежно прибрани на топло в кашоните за коледната украса. Същото важи и за едноцветните сини, червени, сребърни или златни орнаменти, които отстъпват мястото си от модния коледен подиум на всички неутрално неангажиращи цветове. Дървесни тонове, сиви камъкови оттенъци, меки но топли като от камината жълто-оранжеви нюанси - това са най-актуалните цветове и идеи за украса за тазгодишната коледна приказка, която е на път да си създадем. 

Само една елха тази година

В последните години влогъри, блогъри и инфлуенсъри наситиха онлайн пространството с модерните тогава двойно украсени елхи. Тази година обаче нещата се завръщат към класическите традиции и малки и големи ще търсят своите коледни подаръци само под едно празнично дърво. Отново, както споменахме по-рано, елхата ни тази година трябва да бъде украсена в неутрално топли цветове. Заложете на естествените дървени играчки, използвайте масивни гирлянди и се постарайте да имате повече от едноцветните мигащи светлинки - при тях тенденциите винаги си остават едни и същи, така че колкото повече имате от тях, толкова по-добре.

Ако се чудите къде можете да откриете страхотно свежа и зелена елхичка за посрещане на коледните празници, можете да отскочите до магазините на Lidl, където веригата предлага достъпен асортимент от вечнозелените дръвчета. С тях ще създадете невероятен празничен дух, а и както добре знаем ароматът на свежата и зелена елхичка винаги се допълва отлично към магичния семеен коледен уют.

Венци и гирлянди в двоен размер

Ако разполагате с тънки или миниатюрни венци и гирлянди, по-добре ги оставете за друг път, когато има вероятност отново да се върнат на мода (знае ли се?). Това Рождество Христово трябва да се отбележи с големи и масивни, естествено зелени венци и гирлянди - колкото по-големи са те, толкова по-приятно впечатление ще направите на белобрадия старец, който интериорни дизайни и оригинални идеи вижда в изобилие всяка година.

Посипан сняг навсякъде

Дори и да не успеем да се порадваме на снежната и бяла приказка покрай коледните празници, винаги можем да си създадем една такава собственна магия у дома. Тази година изкуственият сняг е сред най-актуалните и широко препоръчвани тенденции. Неговото приложение може да се открие върху коледната елха, големите венци, които сме поставили на входните врати, прозорци, че защо не и върху опаковките на приготвените коледни подаръци? Изрязани и посипани с бял пълнеж формички на снежинки и елхички, могат да се впишат изключително добре в семейната коледна декорация. Затова ако искате да бъдете сред най-актуалните създатели на празнично и свято украшение, използвайте неутрални и близко до природата цветове, заложете на големите венци и гирлянди, потърсете страхотна коледна елхичка от Lidl и развихрете въображението си.

Весели празници!Добави коментар