Ако бяха родени у нас

97
Ако бяха родени у нас

Вижте тези звезди - дали щяха да са такива в България

Със сигурност мястото, на което е роден даде човек има значение! Звезди, които на пръв поглед за блудкави, безинтересни, обикновени и невзрачни, градят кариера в Холивуд и то навярно не заради уникалния си талант, а заради това, че са попаднали в точното време на точното място.

Замисляли ли сте се, ако Маколи Кълкин или Нина Добрев (която все пак има български корени) бяха родени и отраснали тук, доколко щяха да са забелязани, оценени и реализирани, пита hotnews.bg.

Ето една снимка на Маколи, който на 31 години изглежда като на 50 - съсухрен и занемарен.Същото е и с певиците. Навярно, ако градяха кариера тук, Лейди Гага и Кейти Пери щяха да пеят в някой пиано бар, а опитите им да са екстравантни със сигурност щяха да се посрещнат с насмешка.

Бритни и Кристина Агилера, които напоследък може да се похвалят със закръглени форми, също не са нещо неземно - просто добрият екип прави чудеса.И какъв е изводът? Според hotnews.bg, световните звезди също си имат недостатъци, но сякаш хората навън са по-позитивни, по-човечни. Тук не оценяваме своето, но навярно причината е в онези "ВИП персони", които демонстрират самочувствие без покритие, които се държат като принцове и принцеси в държава, в която отдавна дворци няма.Добави коментар