А вие колко пари криете?

188
А вие колко пари криете?

От половинката

Мнозина пазят в тайна финансовото си състояние от партньора и крият някой и друг лев. При британците тази тайна сума възлиза на 1 800 лири, установи проучване. Всъщност, не цялата сума са тайни спестявания - 23% от нея са дългове, уточнява newslite.tv.

Макар 67% от брачните двойки или просто съжителстващите заедно на Острова да имат обща банкова сметка, 28% въобще нямат представа колко пари изкарва партньорът им, нито какви спестявания или дългове има.

Цели 58% пък не информират половинката, когато си купуват нещо с пари от общата банкова сметка. Над една трета от анкетираните (37%) признават, че си имат тайна сума, скътана някъде из къщата. Най-често тайните пари се крият в някое чекмедже (15%), в килера (5%) и в хладилника/фризера (2%), пише novini.bg.

От осигурителната компания, провела проучването, коментираха резултатите така: "Мислехме, че историята с криенето на пари от партньора е мит, но се оказва, че си е чиста истина, както за мъжете, така и за жените, които не са сигурни как да споделят и управляват финансите си".Добави коментар