8 перфектни подаръка за поспаланковци

137
8 перфектни подаръка за поспаланковци

Всеки се нуждае от сън, а на кого не му се иска да прекарва повече време в леглото?

Всеки се нуждае от сън, а на кого не му се иска да прекарва повече време в леглото? Така че тази година защо да не наблегнете на подаръците, които насърчават това общочовешко хоби?

Освен това този подарък със сигурност ще допринесе за здравословното състояние на близките ви – липсата на сън води до повишен риск от инсулт, диабет, затлъстяване и дори по-ранна смърт.

Така че добавете някои от тези варианти във вашия списък за пазаруване и не се притеснявайте да ги подарите на най-близките си хора – със сигурност ще ги оценят.

Станция за зарежданеДа задържите технологиите извън спалнята е едно от най-важните правила за добра хигиена на съня. Тази удобна зарядна станция може да бъде разположена в кухнята или хола.

БудилникЕдин от най-често срещаните аргументи против изнасянето на електронните устройства извън спалнята е, че много от нас използват смартфона като сутрешна аларма. С този аналогов часовник с аларма няма да имате нужда от него.

Маска за очиЕкспертите по съня са единодушни, че идеалната обстановка в спалнята е тишина и тъмнина. Тази мека регулируема маска за ще удължи дрямката.

Вижте още: Пет невероятни неща, които мозъкът ти прави, докато спиш

Възглавница-щраусАко познавате някой, който може да използва обедната си почивка за следобедна дрямка, изненадайте го с тази възглавница. Тя не само блокира светлината и има удобни джобове за почивка, но е и достатъчно здрава, за да ви задържи седнал, докато спите.

ПижамаАко ще подарявате дрехи, защо поне да не бъдат удобни?

ЧайСамият ритуал по отпиването на глътка горещ чай преди лягане може да ви отпусне. Най-добрият вариант е напитката да е от лавандула или лайка, което може дори да доведе до повече и по-добър сън.

Будилник изгревТози будилник събужда притежателите си нежно, като бавно увеличава количеството светлина в стаята.

Машина за бял шумС 16 звукови възможности, в които има по нещо за всеки.Добави коментар