7 секс страхове, които и двата пола изпитват

88
7 секс страхове, които и двата пола изпитват

Нуждата постоянно да изглеждате идеални, дори и в този момент, си иска своето и предизвиква страх

1. Треперене или схващане на мускулите - лошата форма може да се отрази и на представянето в леглото. Този физически проблем може временно да прекъсне насладата от секса.

2. Прекомерно потене - потенето е нормална реакция на тялото, но нито мъжете, нито жените искат това да се случи по време на секс, защото миризмата може да откъсне партньора от удоволствието.

3. Видът на дупето - и мъжете, и жените са обсебени от външния си вид и затова се притесняват как изглеждат определени части от тялото им, когато са голи. Когато става дума за част, най-важна и за двата пола, това определено е дупето.

Вижте още: 10 звезди, които признаха, че са пристрастени към секса

4. Окосмяването - всеки има различен вкус, когато става дума за телесното окосмяване, но когато партньорите не се познават добре, мъжете се боят дали са прекалено или недостатъчно окосмени, а жените имат подобен проблем с окосмяването на интимните части.

5. Време за постигане на оргазъм - мъжете го достигат бързо, а жените по-бавно. Затова първите се боят, че сексът ще свърши прекалено бързо, а последните, че им трябва прекалено много време. И двата пола искат да постигнат оргазъм едновременно, но това е трудно и поражда напрежение.

6. Внезапни реакции на тялото - тялото е подложено на голямо физическо напрежение по време на секс, затова могат да се случат и внезапни телесни реакции, например изпускане на газове. Не е изненада, че това притеснява и двата пола.

7. Лицето по време на оргазъм - всички се притесняват за това какво е изражението им и какви звуци издават по време на оргазма, пише вестник "Монитор". Нуждата постоянно да изглеждате идеални, дори и в този момент, си иска своето и предизвиква страх.Добави коментар