6 причини да си щастлив, че имаш малко дете по Коледа

362
6 причини да си щастлив, че имаш малко дете по Коледа

Марая Кери отдавна го изпя...

Дните около Бъдни вечер, Коледа и Нова година са прекрасен период от годината, в който всички родители с малки деца са някак малко по-щастливи от всички останали. Защо ли? Просто е... само се замислете.

1. Децата вярват в Дядо Коледа. В белобрадия дядо, който е истинска суперзвезда, тъй като успява да дари на всяко дете подарък, промушвайки се тайничко през комина...

Малките деца, които все още вярват в Дядо Коледа, ни позволяват още веднъж да погледнем на празника през очите на дете. Той е толкова вълшебен, толкова тържествен и тайнствен. Има магия, очакване и много смях!

2. Когато има деца по Коледа, имате желязно опрадвание да изгледате за пореден път любимите си новогодишни анимационни филми.

3. Децата ни вдъхновяват да се занимаваме с всякакви коледни дела, за които обикновено не ни остава воля и сила. Например, да напишем писмо на Дядо Коледа, да направим картички сами, да направиш сурвачка и т.н.

4. Когато има дете у дома, разбираме колко по-хубаво е да даваме подаръци, отколкото да получаваме.

5. Новогодишните снимки с децата са далеч по-умилителни, отколкото тези с опиянените физиономии от някое заведение, което преди години сте избирали за място, на което да прекарате новогодишната нощ.

6. През целия месец декември малките деца се опитват да са по-послушни, тъй като Дядо Коледа дава подаръци само на послушните... 

Весели празници и поздрав от нас:

Добави коментар