6 необичайни неща, които влияят на секса

512
6 необичайни неща, които влияят на секса

Най-добре да се прави секс след тренировка и по време на филм на ужасите

Няколко неща от ежедневието оказват влияние на удоволствието от секса, става ясно от ново проучване.

Холандският учен д-р Ерик Янсен провел изследване, с което установил, че негативните чувства, като страх и невроза, предизвикват по-силна възбуда. Според участниците в изследването такива чувства се предизвикват от филми от жанра на ужаса и трилъра. Според някои теории негативните емоции увеличават желанието за прегръдки и търсене на защита у партньора.

Според друго изследване пък колкото по-богат е мъжът, толкова по-големи са шансовете неговата партньорка да изпита оргазъм.

Женското тяло е най-привлекателно за хетеросексуалните мъже през зимата. Учените обясняват това с факта, че през зимата тялото на жената е скрито под няколко слоя дрехи и така се засилва желанието да се надникне под дрехите.

Вижте още: Десет секс пози за максимално удоволствие на жената

Резултатите от едно изследване показват, че вероятността да изневерите се увеличава, ако броят на годините, които сте навършили, завършва на 9, например 29, 39 и т.н. Причината за това е, че при навлизането в поредното десетилетие човек се замисля дали е щастлив от живота си.

Проучването, публикувано в Архива за сексуално поведение, показва, че партньорите, които по време на секс се прегръщат, са по-задоволени, в сравнение с хората, които се прегръщат малко или въобще. Оказва се, че прегръдките са много по-важни от самия полов акт, любовната игра преди това и продължителността на акта.

Друго изследване пък показва, че физическата активност увеличава желанието за секс. На базата на всичко изброено дотук става ясно, че е най-добре да се прави секс след тренировка и по време на филм на ужасите.Добави коментар