6 грешки при импотентност

167
6 грешки при импотентност

Вижте какво трябва или не трябва да правите, ако искате да помогнете на партньора си да се справи

Мъжът се старае да забрави за това, а вие не можете да си го избиете от главата. Той ви е желал, но не е могъл да подкрепи желанията си с действия. И най-тъжното е, че това не се случва за пръв път.

Едно е да се сблъскате с проблеми с ерекцията при контакт с второстепенен персонаж в любовния ви живот. Никой няма да ви осъди, ако откажете да водите задушевни разговори с него, да щадите самооценката му и да отговаряте на обажданията му. Друго е обаче проблемът да засяга мъжа, когото наистина смятате за своя половинка и баща на бъдещите или настоящите си деца.

Предполагаме, че не сте съгласни да забравите смирено за секса завинаги. Затова събрахме за вас данни за ерективната дисфункция. Вижте какво трябва или не трябва да правите, ако искате да помогнете на партньора си да се справи с този интимен проблем.

По оценка на Световната здравна организация 150 млн. мъже по света страдат от ерективна дисфункция. Първо се уверете, че не драматизирате излишно.

Вижте останалото тукКоментари

Коментар: 1
Вдигане на самолета с пробиотици

Пробиотиците помагат за сексуалната активност както на мъжете, така и на жените. При мъжете те осигуряват „вдигането на самолета” (ерекцията), а при жените потискат оправдателното „главоболие” (те го използват за отказ на секс). Действието на пробиотиците започва не по-късно от третия ден. За да се убедите че пробиотикът действа почти като панацея, купете си от аптеката някакъв пробиотик комплекс (синбиотик, комбиотик, комбинация от пребиотик и пробиотик). В зависимост от фирмите, които ги произвеждат, синбиотиците се различават по име и по видове бактерии, но знайте че аптекарите ще ви помогнат да изберете най-скъпия синбиотик. Най-евтин е предлаганият от Витаголд ПРОБИОТИК КОМПЛЕКС - струва около 6 лв. Вътре в голяма кутия има два малки блистера по 10 капсули. Дайте на партньора си единия блистер. Гълта се по една капсула преди всяко хранене. Как действа капсулата? Тя съдържа няколко вида здравословни бактерии (в киселото мляко има само два вида). Капсулата преминава през стомаха невредима, въпреки киселината и ензимите в него. Така бактериите остават живи и се заселват в апендикса и дебелото черво, измествайки намиращите се там гнилостни и патогенни бактерии. Смяната на микробиома става за не повече от 72 часа, затова няма смисъл да се гълтат капсули след третия ден, но за производителите им е много полезно да ги гълтате всеки ден. Здравословният микробиом в дебелото черво произвежда вещества, необходими за правилното действие на всички системи в организма, но в случая е важно нормалното действие на нервната система. Подробности за това ще намерите ако претърсите ИНТЕРНЕТ с ключови думи пребиотик, пробиотик, синбиотик, комбиотик и техните латински еквиваленти. Ако ви интересува как с пробиотици се лекува СПИН, претърсете с MAF314 и „the super probiotic“.


  • 1

Добави коментар