5 уникални подаръка без повод

93
5 уникални подаръка без повод

Когато просто искате да кажете на някого, че е специален

Подарявали ли са ви тостер? Да, сигурно препечените филийки са страхотна идея сутрин, но същото не може да се каже за подаръка. Ако основната ви цел не е да подарите нещо практично, което ще влезе в употреба, а уникален спомен, който кара хората да се чувстват специални, значи следващите идеи са точно за вас.

Поднос със снимка

Закуската в леглото е жест, който много малко хора правят днес. Ето защо е и толкова романтичен. Изненадата може да стане още по-уникална, ако я поднесете на персонализиран поднос.

Върху дървената плоскост може да се постави ваша снимка или просто едно кратко и ясно: „Желая ти прекрасен ден“.

Персонализиран дървен поднос

Хавлия за гости

Обикновено гостите правят подаръци на домакините си, но защо да не нарушим традицията? Представете си, че гостувате на приятели и кърпата, която използвате, носи вашето име. Страхотна идея, нали?

Това може да се превърне в уникален подарък и ако кръщавате дете – на това събитие винаги трябва кърпа, а още по-добре, ако е персонализирана.

Персонализирана кърпа за гости

Детска тениска

Ако си мислиш, че аз съм сладурана, трябва да видиш мама – това определено е по-добра идея за надпис върху детска тениска, отколкото черепите и нецензурните надписи на английски. Най-добрата ви приятелка със сигурност би се зарадвала на подобен подарък за малката й принцеса.

Дайте воля на въображението си за надписа или просто поровете в интернет – ще се изненадате колко такива идеи можете да откриете.

Персонализирана детска тениска

Спомени в кутияАлбумите за снимки са изтъркан, но често правен подарък. Наистина това е най-добрият спомен, който остава след щастливите мигове в живота ни. И тук можете да избягате от традицията - с кутията за спомени. Тя съдържа 30 снимки, каширани в паспарту и носещи аромата на миналото.

Кутия със снимки

Чаша за задачиНа колко от нас бюрата са затрупани с бележки за предстоящи задачи? А има ли пред вас чаша с кафе? Следващата идея идеално събира двете неща в едно. То do е чаша със специално покритие, върху което можете да си водите бележки.

Или пък да оставите любовно послание, което половинката ви да чете всеки път, когато отпива от кафето си.

Персонализирана чашаДобави коментар