5 причини работата да е преди секса

201
5 причини работата да е преди секса

Понякога везните клонят към тази страна

1. С работата си можеш да се срещнеш по всяко време на деня и по-често именно тогава, когато ти е най-необходима. Твоят партньор/ка не може да дойде с теб на разходка? Но можеш да поработиш по всяко време, когато ти се прииска.

2. На работното място не е нужно да се изяснява въпросът кой на кого е подчинен? В леглото често доминира мъжът и нерядко започват препирни кой в коя половина на леглото да спи. В офиса дори няма да имаш време за такива размишления. Освен това всичко ще ти бъде снесено на готово – какво да правиш, как и защо.

3. Необходима ти е почивка в отношенията и казваш, че  искаш тайм аут? Надали искането ти ще бъде възприето много добре. Психолози твърдят обаче, че повечето събрали се отново двойки постигат по-силна връзка помежду си. Едно със сигурност ще ти кажем – след отпуската ще си много по-щастлив/а, отколкото след раздяла.4. Не е необходимо да правиш подаръци на работата си. В същото време получаваш поощрения и бонуси. Хубаво е да се работи, нали? Справяш се отлично и получаваш премия. Добър/добра ли си в отношенията? Тук може да има много различни и противоречиви мнения.

5. Дори и да възникнат проблеми с началството, можеш да ги разрешиш с помощта на Трудовия кодекс. Кодексът на отношенията е по-митичен и може да не успееш да се справите по най-добрия начин в сърдечния съд.Добави коментар