5 причини да се радваме на есента

2447
5 причини да се радваме на есента

Не унивайте, защото лятото си е отишло. Започва красив сезон!

Ако усещате как есенното лошо настроение започва да ви застига, не бързайте да се разстройвате. Днес ще споделим с вас няколко полезни съвети, които ще ви помогнат да разнообразите ежедневието си през есента. Целта ни? Да не губите време в излишна носталгия по топлите дни. Радвайте се на всеки ден!

Плодове и зеленчуци
През есента е пикът на пресните домати, тикви, ябълки, грозде, сливи, кайсии, дини, пъпеши и др. Откажете се от сладките храни и започвайте всеки нов ден с прясно смути, печени ябълки или сгответе плодов десерт. Неведнъж сме ви давали лесни и бързи рецепти.

Пригответе запаси за зимата
Не изпускайте тази година възможността да замразите плодове и зеленчуци, които през зимата ще услаждат ежедневието ви.

Запълнете културната си програма
В края на лятото и началото на есента театрите започват да работят с пълна пара. Разлистете справочниците и се разтършувайте в интернет – ще откриете интересни постановки.Обновете гардероба си
Нищо не повдига така настроението, както пазаруването! Съгласете се, че новите дънки и яке са повод да се порадвате на есента.

Отправете се на пътешествие
Ако през лятото не сте имали време за отпуск или предпочитате да пътешествате по хладно, именно есента е най-удачното време да се отправите към красиво и вълнуващо място.
Добави коментар