5 начина да съсипете брака си

220
5 начина да съсипете брака си

Някои дребни навици ни се струват несъществени, но именно те често стават причина за края на една връзка

Някои дребни навици ни се струват несъществени, но именно те често стават причина за края на една връзка. Woman.bg предлага пет „вредни“ съвета от Катлийн Кармен – авторката на хитовата статия „5 начина лесно да изгубите мъжа си и да съсипете брака си“.

Много двойки отлагат сватбата с години, а съсипват брака си за броени секунди. За да запазите щастието в съвместния живот, и двамата партньори трябва да работите над връзката си и най-вече над себе си. Ето какво трябва да избягвате според Катлийн Кармен:

1. Да не съобразявате разходите с приходите си

Съпругата може да демонстрира своята признателност към мъжа, като изразходва пестеливо семейните пари и се старае да използва максимално ефективно наличните ресурси. Постоянните оплаквания, че парите не стигат и трупането на дългове и кредити не са най-добрият начин да изразите благодарността си към съпруга, който се опитва да издържа семейството.

Вижте още: 3 причини за семейно щастие

2. Да се оплаквате постоянно

На всеки му се случва да е в лошо настроение, независимо от възрастта и пола му. Но на някои мъже им се налага още с прибирането си да започнат да изслушват безкрайни оплаквания за какво ли не – от несполучлива прическа и повредена термокана, до неприятни колеги или шумни съседи.

Постоянните негативни емоции потискат човека, върху когото се изливат, а мъжът възприема постоянните оплаквания от живота като намек за собствената му неспособност да помогне на любимата си и да я направи щастлива.

Вижте още тукДобави коментар