4 сексуални фантазии, които работят

191
4 сексуални фантазии, които работят

Тридесет жени, участвали в експеримент, посветен на подобряването на сексуалните отношения в брака, разгадали кои са четирите фантазии, които наистина вършат работа.

Вероятно няма човек или двойка, която да не се стреми да подобри сексуалния си живот, който става все по-скучен с времето. Сексуалните фантазии помагат за това, но не всички вършат наистина добра работа. Сред най-добрите обаче се нарежда сексът на публично място.

Да, това е незаконно, но алтернативата е разходка извън града и разгорещяване под жаркото слънце, където да сте сигурни, че няма да пречите на никого. Тръпката и вълнението, че все пак някой може да се натъкне на голите ви тела, разпалва още повече огъня.

Втората фантазия, колкото и банална да е, са ролевите игри. Тази фантазия е спасила стотици бракове. Най-честата игра е между роб и господар и може и да не вярвате, но увеличава чувството за интимност между двамата партньори.Завързването и пляскането са трета и четвъртата фантазия на повечето мъже и жени, които задължително трябва да бъдат опитани в живота. Разбира се, има и по-смели решения, които не са за всеки. Тройката не е за всяка двойка, особено за тези с много силна емоционална близост. Подобна игра води до ревност и само може да развали отношенията на двамата.

Видеозаснемането също е вариант, но той не се харесва на всички. Порнофилмите могат и да изглеждат възбуждащи, но в домашни условия клипчетата не винаги изглеждат пикантно. Лошо осветление и неудобна поза може да срине самочувствието на някои от партньорите и това да развали секса в бъдеще. Друг еротичен сън е забраненият секс, когато съвсем на близо е шефът или най-добрият ви приятел.

В крайна сметка всичко това може да доведе до две неща - чувство на вина и неудовлетвореност. Сексът с непознат е четвъртата фантазия, която може да свърши зле. Случва се най-често под влияние на алкохол и много често подобни бурни нощи завършват с разочарование, посочва БГНЕС.Добави коментар