3 "К", които могат да разрушат отношенията ви

316
3 К, които могат да разрушат отношенията ви

Катастрофалните грешки

Отношенията са сложна структура, над която трябва да се трудите постоянно. Решихме днес да ви разкажем за няколко причини, които излагат отношенията в една двойка на риск от рухване.

Вместо да формулираме причин, които раздразват както мъжете, така и жените, решихме да ви ги представим с първата им буква "к".

Ето ги трите к-та:


Крясъци - никога не повишавайте глас в присъствието на партньора си. Трябва да умеете с равен и спокоен тон да излагате мнението си. Опитвайте се да обяснявате с помощта на думи, а не кна крясъци. Така увеличавате шансовете си да получите благоразположението на партньора си и в крайна сметка да постигнете желания резултат.Критика - не всички хора приемат критика по свой адрес. Излишната критика обаче може да породи чувство за обида и неразбиране. Пробвайте да излагате критичното си мнение под формата на кратки бележки или наблюдения, а защо не и тактични препоръки.

Контрол - постоянният контрол над партньора предизвиква обикновено обратна реакция под формата на агресия. Нормално е да се интересувате как е преминал деня на съпруга/та ви. Но да разпитвате безкрайно и в прекалена детайлност - това е грешка.
Постарайте се да избягвате трите лоши "к" и отношенията в двойката ще се радват на благоденствие.Добави коментар