2020 – Годината на Металния плъх

260
2020 – Годината на Металния плъх

Първият знак от китайския зодиак дава ново начало

На 25 януари започва Годината на Металния плъх по китайския хороскоп. Това е първият знак от зодиака и дава старт на нов цикъл на завъртане на 12-те знака. Затова се счита и за ново начало. Година, в която всички ще се радват на възможности, любов и пари. Периодът е идеален за нови идеи, смяна на работното място и развитие. Според най-типичната черта на Плъха обаче всичко това ще бъде постигнато, само ако има ясен план и цел.

Планирането на бъдещето ще донесе чувство на сигурност и спокойствие. Необходимо е да бъдем наблюдателни и да забелязваме дори и най-дребните детайли. В тях нерядко се намира ключът към всичко, съветва вестник Монитор.

Ha Изтoĸ плъxът ce cвъpзвa c дocтa пo-пoлoжитeлeн oбpaз, oтĸoлĸoтo cмe cвиĸнaли дa гo възпpиeмaмe. B Индия нaпpимep изoбpaзявaт плъxa ĸaтo eздитнo живoтнo нa бoг Гaнeшa, в Япoния e cпътниĸ нa бoгa нa щacтиeтo. B тeзи cтpaни, ĸaĸтo и в Kитaй,липcaтa нa плъx (мишĸa) в дoмa или нa двopa ce cчитa зa тpeвoжeн знaĸ. Koгaтo плъxът „гpизe“ – тoвa e cимвoл нa бpoeнe нa пapи. B Южeн Kитaй дopи мy ce пpипиcвa poлятa нa митичeн гepoй, дoнecъл нa xopaтa opизoвaтa ĸyлтypa.

Пъpвитe дни нa фeвpyapи щe ca изцялo пoлзoтвopни и изпълнeни c мoтивaция, точно като за старт на една чиста и нова година. Предстоящите 12 месеца ще донесат много творческа енергия, сигурност и усещането, че всичко е възможно. Щe ни дoĸaжат, чe вceĸи e твopeц нa coбcтвeния cи живoт и чe имaмe cилaтa дa бъдeм тoзи, ĸoйтo иcĸaмe дa бъдeм.

Годините на Плъха са: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 и 2032

Чиcлa: 5, 7, 9

Цвeтoвe: бялo, жълтo, cиньo, зeлeнo, cивo и чepнo

Щacтливи дни: 4-ият, 8-ият, 13-ият, 22-рият дeн нa вceĸи мeceц.Какво очаква всяка зодия?

Плъх - 2020 година е вашето време, защото самият Плъх обича да работи. Материалният ви статус ще се подобри, много проблеми в личен план ще се разрешат. В кариерата всички усилия, които сте положили, най-после ще бъдат забелязани и възнаградени. Но трябва да пазите здравето и семейните си отношения. Февруари е удачен месец за планиране на лятната ваканция, като хем ще зарадвате половинката си, хем ще сключите изгодна оферта с по-ниски цени на пакетите. Необвързаните могат да се наслаждават на кариерното си развитие, защото на любовния фронт за съжаление не се задава нищо обещаващо.

Бивол - Изморен от целия ураган от емоции от предходната година, през 2020-а фокусът ще остане върху кариерата, като перспективите пред него ще бъдат наистина обнадеждаващи. Важно е да отдели време и за забавление или отдих, за да внесе баланс в живота си. Периодът между месеците март и август ще бъде доста критичен. Дръжте се здраво за вашите приятели и нещата ще се наредят с малко помощ и подкрепа от тяхна страна.

Тигър - Трябва да внимавате с каква стъпка влизате в новата година. По природа сте креативни и артистични натури и тези от вас, които се занимават професионално с изкуство, ще имат една доста силна творческа година. Трябва да се оглеждате за всякакви изненадващи предложения и предоставени възможности, за да не се окаже, че пиленцето, което ви е кацнало на рамото, е на път да излети. През юли и октомври очаквайте приказни любовни трепети.

Заек - Внимавайте с финансите си, защото сте доста бохемски настроени за идната година. Ще има множество поводи за празници, срещи и контакти. Може дори да срещнете истинската любов. Към средата на годината ще се появят предпоставки за клюки и спекулации по ваш адрес. През април и октомври очаквайте интересни предложения за пътувания.

Дракон – Годината, в която мечтите ви се сбъдват. Е, няма да ви бъде спокойно и лежерно ежедневието, но пък можете да постигнете всичко, за което бленувате. Но най-важното е да планирате. Добре организираните дейности са ключът към вашия успех. Ще имате възможност за нова и по-добра работа. Внимавайте обаче с документите и подписите. Особено активен и интересен в кариерен план ще бъде периодът от март до май.

Змия – Възход в личния живот. Досега все нещо ви пречеше на добрите взаимоотношения с партньора или свиване на семейно гнездо. 2020-а ще ви донесе така желаната хармония и ще бъде благоприятна за закупуване на собствено жилище. Месец юли ще бъде периодът, в който можете да си починете.

Кон - Пригответе се за факта, че животът ви може да се промени глобално. Но тези промени ще бъдат благоприятни, дори и да не са катализирани от положителни емоции. Те ще ви позволят да се отпуснете, да почувствате спокойствието, просто да се насладите на всеки ден и да усетите истинската хармония до близките си. Чакат ви заслужени награди. Пътешествие, за което сте мечтали, или друго удоволствие. Март и август са идеалните месеци за това.

Коза - Годината обещава да бъде наистина силна, но само при условие, че планирате умело действията си и не се разсейвате от своите цели. Възможности за постижения в различни области на живота няма да липсват. Финансово нещата също ще са добре – нови приходи ще дойдат изненадващо в семейния портфейл, вероятно от наследство или отдавна реализиран проект със забавено плащане.

Маймуна - Ентусиазмът и решителността са ключовите характеристики, които ще ви отворят всички врати през 2020 година. През цялата година ще валят предложения и възможности към вас, дори ще ви се наложи да избирате кое първо да приемете. Стресът от многото ангажименти обаче също ще бъде наличен. Август, ноември и декември са най-силните ви месеци.

Петел – Много ангажименти и събития. Не е удачно да участвате в хазартни игри. Останете фокусирани и целеустремени. Не е изключено да чуете клюки по ваш адрес, които да ви разстроят. Овладейте емоциите си и се опитайте да не обръщате внимание на интригите, за да не ставате част от тях. Месеците април и август обещават успехи на любовния фронт.

Куче – Кариерно развитие и финансови придобивки. Неочаквано предложение за нова работа ще ви изненада приятно. Приятелствата ще бъдат изключително важни в живота на Кучетата тази година.

Прасе - Чакат ви много поводи за забавление. Бъдете бдителни и не се доверявайте на всеки, с когото разговаряте или правите бизнес. Подводни камъни има навсякъде и заплашват спокойното ви плаване през живота. Месеците май и август са особено важни в кариерното ви развитие.

Добави коментар