16 признака, че сте перфектните родители

6019
16 признака, че сте перфектните родители

Те не познават погнусата, не се отказват и не отвръщат на удара

1. Детето ви тича направо в отворените ви обятия, след като е паднало и се е ударило.

2. В продължение на два часа се опитвате да намерите паднала по пътя играчка, към която детето ви силно е привързано. Когато стигате до извода, че няма да я намерите, звъните във всеки възможен магазин, за да купите нова.

3. Работите като луди през деня и през нощта, за да приключите в срок проектите си.

4. Детето ви не изпитва трудности да бъде прегръщано от други възрастни – това е знак, че сте възпитали щастливо и чувстващо сигурност дете.

5. Бебето ви яде плодове и зеленчуци в някаква фарма всеки ден – дори и предимно да става дума за банани!6. Прекарвате цял час пред кабинета на лекаря, правейки се на шут, за да поддържате настроението на детето си.

7. Стоите до 3 часа сутринта по Коледа, за да построите къщата, която сте купили на детето си. Оказало се е, че тя е толкова сложна за сглобяване, колкото направата на една истинска.

8. Трудно ви се удава да откажете на детето си да спи във вашето леглото, защото се чувства самотно, изплашено и т.н. Пускате го в леглото си, въпреки че цяла нощ няма да мигнете и ще се борите да не паднете от ръба на леглото.

9. Преструвате се, че сте наистина развълнувани от първия учебен ден на детето си, въпреки че вътрешно сте раздирани от безспокойство и тъга.

10. Сдържате гнева си, когато детето ви направи скандал на връх рождения си ден и не оцени усилията, които сте положили през последната седмица, за да го организирате.

11. Винаги държите някакви малки закуски у дома. Всъщност, понякога намирате пакетчета в чантата си за грим или пък на други странни места.12. Случва ви се да стоите будни по цяла нощ, защото трябва да приключите творческия проект на дъщеря си, която тя е забравила да изпълни. Въпреки всичките мъки и усилия изпитвате удоволствие, когато го правите.

13. Изпускате любимите си сериали и филми, защото детето ви иска да погледа малко от своите любими филмчета.

14. Когато детето ви удари в пристъп на гняв и неудовлетворие, никога не му отвръщате.

15. Изобщо не ви е гнус от изхожданията на детето ви.

16. Не знаете текстовете на нито една популярна песен през последните дни, но пък знаете текстовете на детските песни на дъщеря ви и сина ви.
 Коментари

Коментар: 1

само не разбрах - на всички признаци ли трябва да отговарям или може само на няколко...


  • 1

Добави коментар