10 признака за развод

181
10 признака за развод

Разводът се оказва изненада само за две жени от дванадесет.

Разводът се оказва изненада само за две жени от дванадесет. За да не ви изненадат неприятно с репликата „Нека се разведем“, ви съветваме да обърнете внимание на 10 признака на разпадащия се брак.

1. Не искате да имате деца

Годините минават, на вас ви харесва да бъдете заедно, но вие или съпругът ви все не се решавате да повдигнете въпроса за това да имате деца. По правило за това първа се замисля жената. Ако това желание изглежда неосъществимо с настоящия партньор, има голяма вероятност да се разведете скоро.

2. Карате се за дреболии

Разхвърляни чорапи, небрежно захвърлена опаковка от вафла, купени салфетки с неподходящ цвят – понякога дори такива дреболии могат да станат причина за скандал, предупреждава woman.bg.

Ако гръмките ви бурни кавги най-често се случват без никакво сериозно основание, време е да се позамислите. При такива спорове се изтъкват и минали обиди, партньорите сипят обвинения един по друг... Още една-две караници и може да поискате да се разведете.

Вижте останалото тукКоментари

Коментар: 1

Глупости! Гореописаното го има в абсолютно всеки брак. Даже сте се презастраховали, ако не правите секс лошо, ама и често ако го правите пак сте пред развод..... скоро не бях чела по- тъпа статия


  • 1

Добави коментар