Женските оправдания

119
Женските оправдания

С които се отказва секс през ваканцията

Британският таблоид "Дейли мирър" публикува петте най-често използвани оправдания, с които жени, които изневеряват, отказват секс на партньорите си по време на ваканция.

Според проучване 75 на сто от анкетираните дами признават, че по време на летните отпуски техният сексуален живот силно се активизира. В същото време 65 процента доверили, че са прибягвали до оправдания, за да откажат любовни ласки на партньора, подготвяйки се да му изневерят с друг.

Вижте още: Какво не бива да казваме на мъжа в леглото

Най-честото оправдание за избягване на секс била репликата "прекалено е топло, а ние сме много потни", което се използвал в 19.4% от случаите, пише вестник "Новинар".

Второто по популярност извинение били болките в стомаха или възможно хранително отравяне със 17.6 на сто от предпочитанията. Третата лъжа "пих твърде много, чувствам се замаяна" вървяла при 16.3% от анкетираните.

Четвъртото оправдание играело по темата за ревността - "няма да получиш секс, защото днес прекалено много се заглеждаше в жените по бикини" – с 13.2 на сто от предпочитанията. 11 на сто от дамите пък обвинявали слънчевите лъчи за отказа си – "изглежда съм изгоряла, цялото ми тяло гори".Добави коментар