Жените ни променят

91
Жените ни променят

Жените променят не само външния вид на мъжете си

Повечето жени признават, че са променили нещо във външния вид на мъжете си - прическата, начина на обличане, начина на хранене, дори начина на живот, съобщи в. "Дейли мейл".

Първото нещо, което жените внушават на партньорите си да променят само седмици след запознанството, е да сменят оръфаните дънки и безформени ризи с по-спретнати дрехи. Вторият приоритет на дамите е да накарат хубавеца да се обръсне и да променят прическата му. Мнозина трябва също да учат мъжете на по-добра хигиена, да пият по-малко, да имат чувство за финансова отговорност, но също и да говорят за чувствата си и да се обаждат на майките си по-често.Под женското внимание на господата им се налага и да спрат да псуват. Някои дори се научават да готвят и да се хранят здравословно, пише Novini.bg.

Седем от десет жени признават, че са променили много неща във външния вид на мъжа си. А цели 60 процента го държат под контрол, защото "знаят повече" за модата и добрия вид. Една четвърт казат, че едва са изчакали да минат две седмици след запознанството, за да почнат да дават идеи.

Половината от анкетираните 2000 британки са накарали партньорите си да се хранят по-здравословно.

Последвайте ни и във Фейсбук.Добави коментар