Жените изневеряват... наум

53
Жените изневеряват... наум

Представят си актьор или музикант

Жените все по-често изневеряват на своите половинки... във фантазиите си, сочи ново американско проучване. Изследователи, с подкрепата на популярно женско списание, проучили удовлетвореността на нежния пол от интимния живот.

77% от анкетираните дами са напълно удовлетворени от сексуалния си живот. Но това невинаги се дължи на техния постоянен партньор. Оказва се, че много жени намират утешение в прегръдките на своя любовник или се задоволяват с еротични играчки.

Повечето дами също така се оплакват, че с годините любовният им живот с постоянния партньор е станал рутинен и безинтересен, допълва БГНЕС. Половината са признали, че често имат сексуални фантазии. Героите в тях не са съпрузите им, а измислен красавец, най-често симпатичен актьор или музикант. Понякога жените мечтаят и за секс с колегите и съседите.

Все пак тези "изневери" остават само в мечтите, малцина жени се решават да действат. Това е свързано с факта, че държат на стабилните отношения и искат да запазят семейството, най-малкото в името на децата.Коментари

Коментар: 1
за татко

честита ноша година да сте щиви и здрави като мама и татко за децатаси милички


  • 1

Добави коментар