За какви мъже мечтаят жените?

159
За какви мъже мечтаят жените?

Оказва се, че и принцът на Пепеляшка е в списъка

Няма жена, която да не мечтае за очарователния принц в живота си, но ново проучване разкри кои герои от екрана или книгите покриват всички нормативи за "идеалния мъж".

Анкета показва, че перфектният мъж наистина прилича на рицарите от приказките – учтив, представителен, красив и мил. С други думи абсолютен джентълмен.

Специалисти помолили група британки да определят, кой известен герой от филм или книга пасва на представите им за "идеалния мъж". На първо място е съблазнителният Марк Дарси от филма "Дневникът на Бриджит Джоунс", изигран от актьора Колин Фърт.

На второ място е Джеймс Бонд, в чийто образ влиза Шон Конъри през 1962 г. Като доказателство за факта, че жените все още тайно мечтаят за принца е третото място, на което е поставен красивият принц на Пепеляшка. Всяка десета жена би си паднала по такъв мъж, сочи още изследването.

На четвърто място е Ноа от американския филм, който превърна актьора Райън Гослинг в любимец на милиони жени по света. Героят е мечта за повечето момичета под 25 години, посочва БГНЕС.Добави коментар