Яде месо и кара Ауди

91
Яде месо и кара Ауди

Това е идеалният мъж

Съвършеният мъж яде месо, кара "Ауди" и се обажда на майка си два пъти седмично. Това разкриват резултатите от проучване, съобщи ТВ7. Изследването е проведено сред 2000 жени. Според повечето дами перфектният представител на силния пол пие бира, а не вино или твърд алкохол, но пък яде месо и не се увлича по вегетарианство. Определено не е пушач.

На ръст е малко над 1,80 м, с къса тъмна коса, кафяви очи и със стил на обличане. Освен това е добре обръснат, а гърдите му не са космати. Разбира се, той има диплома за завършено образование и прилична работа. 15% от жените са още по-взискателни и не се задоволяват с по-малко от магистърска или докторска степен.70% от представителките на нежния пол си признават, че идеалният мъж би трябвало да изкарва повече пари от тях. Дамите не харесват твърде сериозни мъже - 43% предпочитат симпатяга, който умее да се шегува и да ги разсмива, а не да ги въвлича в задълбочени разговори. 86 на сто от дамите държат на мъж, който е чувствителен, но цели 64% искат от него да казва "Обичам те", само когато наистина го чувства.

Сред останалите препоръчителни изисквания към кандидата за перфектен мъж са: мускулесто тяло, тен, да се приготвя за 17 минути, да носи елегантни дънки с риза и пуловер с V-образно деколте, да иска семейство, да обича да пазарува, да обича да гледа футбол, да си признава, когато се зазяпва по други жени, да има шофьорска книжка и да сменя спукана гума, да може да плува и да кара колело.Коментари

Коментар: 1

Идеалният мъж за мен е светлокестенява коса или руса,светли очи, към 2 метра и много интелигентен.


  • 1

Добави коментар