Вредните ти навици в леглото

465
Вредните ти навици в леглото

Или по друг начин казано: защо и тази избяга от теб?

Братле, ако са ти присъщи тези вредни секс-привички, не се чуди, че момичетата бягат от теб като дявол от тамян.

1. Запомни – чорапите в леглото са табу. Разбира се, има и изключения – когато си сам в леглото. Или пък, когато подходиш информирано и предразполагащо. Какво имаме предвид? Преди време учени установиха, че дамите имат изгода от секса, когато са обути с чорапи. Топлите крака им помагат да ускорят приближаването на оргазма. Затова, ако ти е трудно да се отървеш от навика с чорапите, организирай с партньорката си секс по ескимоски. Сложете си чорапи, шапки, ръкавици – е, последните може да отпаднат!

2. Смучките – не й прави такива петна по кожата. На много малко хора им харесва да ходят със смучки на открити места по тялото.

3. Дръж се културно. Не е възпитано да изхвърляш използвания презерватив през прозореца или пък където ти падне в дома на приятелката ти. Как въобще може да ти дойде наум?! Досети се, че тя вероятно живее с родителите си и няма да е удачно да се въргалят тук-там презервативи. А представи си, че с теб тя изневерява на съпруга си, разваляш всичко и, държейки се като некултурно животно, като нищо ще ти каже „сбогом!”.

Ах, тези стегнати мъжки дупета!


4. Случва се и такова нещо. Как може да засегнеш жена смъртоносно? Отговорът е лесен – като позвъниш по телефона на приятел, докато правите секс. Или пък като по време на секс, се зазяпаш в телевизора или дори запалиш цигара. Такива дреболии може на пръв поглед да са нищо, но са сред основните причини да не си особено популярен сред жените.

Идеалният ден за мъжаДобави коментар