Виртуална съпруга

44
Виртуална съпруга

Изборът е между четири жени

Самотните индийци могат да създадат почти истинско семейство с помощта на виртуална съпруга. Специално с тази цел е създаден сайт Biwihotohaisi.com, където всеки може да си вземе електронна съпруга, в зависимост от предпочитанията си.

Изборът е между четири жени – общителната и весела Мили на 21 години, 26-годишната Шалини, наричана още амбициозната. Третата невеста обича да командва и е на 25, а за мъжете с традиционни възгледи за семейството и мястото на жените в него най-подходяща е 25-годишната Рита.

След като изберат виртуална жена, мъжете могат да пристъпят към следващи настройки. По собствена преценка булката може да му се обажда по няколко пъти на ден. Абонаментът за съобщения се предлагат на два езика – английски и хинди, съобщи БГНЕС.

Жената е програмирана да събужда "съпруга си", да му приготвя закуска и да пазарува. Според разработчиците на услугата, виртуалната съпруга може да помогне на необвързаните да разберат какво търсят в една жена и така да намерят правилното момиче, което ще стане тяхна истинска половинка в живота.Добави коментар