Велик момент за семейството на Макконъхи

318
Велик момент за семейството на Макконъхи

Актьорът получи звезда на Алеята на славата в Холивуд

Холивудската Алея на славата има още една истинска звезда. Преди дни чаровният актьор Матю Макконъхи бе удостоен със своя собствена звезда на алеята.

В подкрепа на красавеца, който спира дъха на милиони жени по цял свят, около него бяха членовете на семейството му – жена му Камила Алвес и трите им деца. Разбира се, не липсваха и колегите му от филма „Интерстелар” – Ан Хатауей и Джесика Частейн.По време на церемонията носителят на „Оскар” Матю призна, че е невероятно радостен. „Това е особен ден и велик момент за цялата ми кариера и за семейството ми!”

Режисьорът на филма „Интерстелар” Кристофър Нолан, който също бе сред присъстващите на церемонията, отбеляза, че Макконъхи действително заслужава да има звезда на Алеята на славата, тъй като е работил и работи упорите много повече от другите актьори.От dete.bg признаваме с ръка на сърцето успеха и заслугите на холивудския актьор, който освен с красотата и мускулите си, впечатлява и с таланта си. Актьорът имаше възможността да участва в началото на кариерата си в редица сериозни филми, а след това и в няколко сладникави, т.е. романтични, но в крайна сметка се върна към сериозната тематика и направи истински шедьоври. Благодарим му за това!Добави коментар