Цецо Елвиса стана баща

99
Цецо Елвиса стана баща

Вчера сутринта му се роди момиченце

Тази сутрин Цецо Елвиса и половинката му Мариела станаха горди родители на момиченце. Малката лъвица проплака в 9.30 ч. в бургаската болница, където Мариела роди с планирано секцио.

Момиченцето е с перфектни мерки - 2.800 кг и 47 см. По думите на щастливия татко, рожбата му е "джобно гадже".

"Не може да се опише, бе, човек... Такава еуфория, такива емоции... Когато ми я доведоха се разплаках", каза пред Lifestyle.bg ексцентричният певец.

Двамата с Мариела до последно мислили името, но накрая се спрели на Виктория - за да бъде победител. Освен това е родена на първо число, в годината на Водния Дракон - символ на победата, което е достатъчно огнена и успешна комбинация, предопределяща съдбата на малката принцеса.

Поводът съпругата на певеца да роди в Бургас са многобройните участията на Цецо това лято по морето. Семейството реши да остане далеч от столицата до септември в апартамента им в Свети Влас. Там е подготвена и стаята на малката принцеса.

Дори и тази вечер Цецо има участие. След това обаче събира приятели, за да ги почерпи за първородната си дъщеря. "След участието започват Дионисиевите празници", заяви преливащият от щастие баща.

Цецо и Мариела са семейство от 15 години и отдавна се борят за дете.Добави коментар