Това е перфектният мъж

63
Това е перфектният мъж

Склонността към алкохол е най-лошият недостатък

Ново проучване разкрива, че перфектният мъж, според жените, е 40-годишен с добро образование, успешна кариера, пие малко и прилича на актьора Патрик Демпси, съобщи БГНЕС.

Изследването е проведено за 60 минути от Vanity Fair върху 1168 представителки на слабия пол. Те трябвало да изброят качествата, които трябва да притежава съвършеният мъж.

35% наредили образованието като най-важния приоритет. Следващите поред критерии, на които той трябва да отговаря, са трудолюбие и възпитание. За 27 на сто от участничките в изследването е най-важно мъжът до тях да бъде джентълмен. Само 1 на сто от анкетираните поставят добрата фигура като основен приоритет.

Мъжките гафове, които жените не прощават

Звездата, която най-много се доближава до мъжа мечта, е Патрик Демпси, който играе д-р Дерек Шепърд в сериала "Анатомията на Грей". Освен това почти половината от жените смятат, че склонността към алкохол е най-лошият недостатък на мъжа.

За 69 на сто от участничките връзката с майка му също е важна, като по-голяма част от тях се надяват да срещнат мъж, който не позволява да бъде контролиран от майка си.Добави коментар