Таткови работи

92
Таткови работи

Да прекараш време със сина си

Да, всички знаем, че докато мама е по майчинство, таткото трябва да ходи на работа. Това е и основната причина те да прекарват по-малко време с децата си.

Уикендите обаче са точно за това, за да може таткото да навакса и да остане повече време вкъщи или навън заедно с момчето си. Какво можем да направим през тези два дни?

Ако времето е лошо и ни задължава да си останем вкъщи, то можем да си поиграем с кубчетата, инструментите, колата или просто да почетем книжка на малкия.

В случай, че вече сте по-големи, то можете да порисувате или да се съсредоточите върху числата и буквите, което ще е полезно за детето след време. За разнообразие можете да повозите мъника в колата или да отидете до близкия мол.

Ако времето е слънчево, каквато е и прогнозата за следващите дни, то спокойно можем да покараме колело или рикша в парка, да поспортуваме сами или с приятелско семейство, да гледаме небето с телескоп, да отидем за риба или просто да се разходим из парка.

В случай, че искате да се посветите и на мама, и на малкия, то можете да се насочите към най-близката планина, река, море или забележителност в страната ни, където, освен почивка и чист въздух, ще обогатите и наследника си.Коментари

Коментар: 6
Коментар: 5
1zqjvu'"(){}:/1zqjvu;9

Коментар: 4
Коментар: 3

1zqjvu'"(){}:/1zqjvu;9

Коментар: 2
мола

с дете в студено време и молът е вариант. разбира се, не по време на грипна епидемия.

Коментар: 1

или да отидете до близкия мол??? - WTF


  • 1

Добави коментар