Студеното кафе е виагра

257
Студеното кафе е виагра

Повишава либидото

Студеното кафе повишава либидото както на мъжете, така и на жените, откриха учени от Югозападния университет в САЩ. Те са провели серия от проучвания, с помощта на които са установили как напитката стимулира сексуалната възбуда.

В първия експеримент са участвали 240 души на възраст от 26 до 47 години. Част от тях е страдала от понижено либидо. 67% от 120 мъже, които редовно са пиели по 150 мл студено кафе по обед са признали, че по-рядко имат проблем с потенцията.

Други 13% са се похвалили, че продължителността на половия акт е нараснала от 1-2 минути до 10. Дамите, които са пиели кафе през деня, споделят, че получават по-бързо оргазъм, съобщи БГНЕС.

Израелският сексолог Барух Йешин и продължил изследването на своите американски колеги. Той се е опитал да открие кое кафе е най-полезно за либидото през горещините. Специалистът е избрал 64 пациенти, които редовно е поил с различни видове кафе денем и вечер. Йешин е установил, че за повдигане на либидото мъжете трябва да пият сутрин най-малко 150 мл студено кафе, а дамите – от 100 до 150 мл.Добави коментар