Странни бебета

89
Странни бебета

Чували ли сте за близнаци с различен цвят на кожата?

Всяка майка смята детето си за най-умно, красиво и уникално. А какво ще кажете за онези майки, които имат странни деца? Ето няколко истории за странни бебета, подбрани от Men.bg.

Барбара Сопър е една късметлийска майка. Родила е дъщеря (СИара) на 10.10.10, син на 09.09.09 и друга дъщеря на 08.08.08!!! Учените са изчислили, че шансът това да се случи бил 1: 50 млн.!

Бебок за рекорд - Флора Менса се е родила в Минесота на 11.01.2011 в 01:11. Една от акушерките следяла часовника и се убедила, че детето наистина се е родило в този час.

Ейми Гилбърт и Алисън Оливерио са близначки, забременели са по едно и също време и са родили в един и същ ден децата си с разлика само 14 минути.

29 март е много специална дата за едно определено семейство. На тази дата са родени 70-годишната Анита Маршъл, дъщеря й Алиша Бамс и двете внучета на Анита - Еди Маршъл и Сидни Фриймън (в различни години. "Всяка година парвим торта с лика на някой от рождениците!", казва щастливата баба.

Бренда Уейт  отишла на преглед в болница на 6 април 2010 г. Докторите били шокирани, когато я прегледали и осъзнали какво се случва - жената не била с болки в корема, а с разкритие без да знае, че е бременна. Само след 3 часа се родила и малката Луис Бойлс. Наистина изненадващо бебе!

Медисън Керин Луис и Ейдън Еверет Луис са родени с минута разлика, но и с цяла година! Просто Медисън е родена в последната минута на 2010 г., а Ейдън е сред първите бебоци за 2011 г. Бащата Брандън Луис се кълне, че това е било най-прекрасното посрещане на нова година в живота му.

Наташа Уилсън - една двойно заслужила майка на юнаци. Родила е Никълъс, след известен период е родила и близнаците Джеймс Младши и Исая, но това не било достатъчно - забременяла пак и дала живот и на тризнаци. Сега е майка на 6 момчета!

Черно и бяло - класическа комбинация. Знаем, че е много рядко да се родят близнаци с различен цвят на кожата, но това се е случило цели 2 пъти в едно семейство.  Близнаците не са еднояйчни. Досега събитието е феномен и статистиците не се наемат да изчислят каква е била вероятността това да се случи.

72-сантиметровата Стейси Херълд е родила съвсем здраво 46-сантиметрово момиченце - около 2/3 от нейната собствена дължина. Медицински проблеми нямало, но напредналата бременност на Стейси изглеждала доста страшна според семейството й.Добави коментар