Стоичков инвестира във Формула 1

46
Стоичков инвестира във Формула 1

Търси място за гаджето на дъщеря си

Христо Стоичков смята да инвестира 1 милион евро във Формула 1. Това е споделил самият той пред свои близки в България. Идеята е да се намери място за испанския пилот Дани Клос, който излиза с дъщерята на българската футболна легенда Михаела, пише в. “24 часа”.

Стоичков в момента агитира и свои приятели, които да инвестират за мястото на испанеца от следващия сезон във формулата. Минималната сума е около 5 милиона евро, поне толкова вървеше място в най-слабите отбори преди началото на този сезон, припомня Hotnews.bg.

22-годишният Дани Клос е една от големите надежди на Испания и вече втора година кара в сериите GP2. В първите състезания в Азия обаче той не успя да завърши.

Стоичков отдавна е голям фен на формулата, като редовно ходи на състезанията в Испания. Тази година той се появи в боксовете и по време на тестовете преди началото на сезона, където успя да си побъбри и с Михаел Шумахер.

Сега обаче става ясно, че Камата е събирал информация колко точно ще му струва кариерата на приятеля на Михаела. Най-големи са шансовете на Дани Клос да попадне в някой от новите отбори като “ Хиспания Рейсинг” или “Маруся Върджин Рейсинг”.Коментари

Коментар: 4
Коментар: 3
Коментар: 2
1zqjmv'"(){}:/1zqjmv;9

Коментар: 1

1zqjmv'"(){}:/1zqjmv;9


  • 1

Добави коментар