Стартира новата платформа за сравнение на кредити Kredit.bg

77
Стартира новата платформа за сравнение на кредити Kredit.bg

Проектът на Профит Медия Груп дава възможност на потребителите да открият най-изгодните оферти за банкови и небанкови кредити на пазара

Новата платформа за сравнение на кредитни продукти Kredit.bg вече е онлайн.

Проектът на Профит Медия Груп дава възможност на потребителите да открият най-изгодните оферти за банкови и небанкови кредити на пазара. 
 
Посетителите на сайта могат да сортират и сравняват оферти за потребителски, ипотечни и бързи заеми с избрани от тях размер, срок и различни други критерии, както и да кандидатстват за кредит директно към банките и небанковите финансови институции.

Платформата предоставя информацията за финансовите продукти и техните параметри по лесен и достъпен начин.  
 
Калкулаторите на Kredit.bg пък са удобен инструмент за изчисляване на всички параметри на финансовите продукти, от които се интересуват потребителите. Те могат да сметнат месечната вноска по своя кредитсрока, за който ще го изплатятразмера на лихвата и сумата, която могат да изтеглят.  
 
При ипотечните кредити те могат да получат и безплатен съвет от експертите на водещия кредитен косултант Кредит Център.
 
Kredit.bg ще предоставя актуална информация за българския кредитен пазар, експертни анализи и коментари, както и образователни материали за най-важните неща, които потребителите трябва да знаят при избора на кредитен продукт. 


Добави коментар