Станишев без мотор

122
Станишев без мотор

Отказа се от рокерски събор, за да сменя памперси

Днес топ социалистът Сергей Станишев няма мотор. Заради бащинството и заради Моника Сергей се отказа от младежките си навици.

Моника Йосифова, майка на дъщеря му Дария, възпрепятства в последния момент участието на половинката си в сборището на моторджиите тази година, пише hotnews.bg.

След конгреса на левицата Станишев трябваше да отпътува с тайфа приятели на рокерски събор в Стара Загора. Изненадващо обаче той остана в София да помага за смяната на памперсите на двумесечната Дария.

Рокерите са недоволни от Моника Йосифова и я пустосват: „Ясно, Сергей е получил забрана от шефката си да не се качва на мотор. Така правят всички жени, особено когато родят. Изведнъж решават, че светът се върти около тях".

Иначе и те не отричат, че всички жени се притесняват най-вече от това, че е опасно да карат тежките машини, а и да се отдават на екстремни преживявания, тъй като татковците вече носят отговорност и спрямо наследниците си.

Официалният претекст Сергей да не участва в тазгодишните рокерски събори е липсата на собствен мотор тип „чопър”.Добави коментар