Смело с розовото

29
Смело с розовото

Уроци по стил за мъже

Обикновено мъжете не се отнасят към модата особено сериозно, както жените. Модата за тях е нещо сложно и често неразбираемо. Тя до голяма степен е понятие, свързано с инстинкт, интуиция и затова се възприема като женска територия. Стилът обаче е нещо по-различно. Това е съвкупност от универсални правила, които не е никак сложно да бъдат усвоявани и съблюдавани. Стилът това е индивидуалност.

Не е нужно човек да се бои от розовия цвят. В него има нещо магнетично. Освен това е подходящ за почти всякакъв тен на кожата. Мъжете с розови ризи са въплъщение на увереност и чувственост. Жените са привлечени от розовия цвят на подсъзнателно ниво, затова успехите на мъже, носещи розови ризи и блузи със сигурност имат успех сред повечето дами, пише novini.bg.

Мъжете обичат да съчетават черното с черно. Но трябва да бъдат внимателни при комбинирането на оттенъците на черното, защото те се различават. Така черната на пръв поглед риза може да има лилав или тъмно син оттенък, а черните панталони-кафяв. Много е важно да се види дали те са съчетани правилно.

Трябва да се избират безформени обувки. Останалите бяха актуални преди около десет години, но нещата вече са променени доста в това отношение.

Отминала е модата и на дрехите с крещящи елементи и надписи по тях.

Трябва да се обърне внимание на ултрамаринът. Този оттенък много приятно освежава тенът на кожата и е подходящ за ризи. Трябва да се забравят геловете за коса. Що се отнася до бельото - не е препоръчително да се носят боксерки.

Трябва да се избере подходящ парфюм и по-добре с няколко, които да са подходящи за различни случаи. Лятото е добре да се ползват по-леки и свежи аромати.Добави коментар