Слабите й места

304
Слабите й места

Масажирай я, и ще си го получиш

Онлайн изданието за мъже men.bg предлага "нестандартни точки, на които да обърнеш внимание, когато искаш да излезеш с момчетата на мач, а твоята любимка е намразила целия свят". Става въпрос за масаж... за да чуеш мечтаното "Да".

Дланите


Най-чувствителното място в човешкото тяло (в това число и женското), дланите са снабдени с много нервни клетки, които регистрират допирът до себе си. Тайната на цялото занимание е да погалиш ръцете й по онези малки линии, които според гледачките са "линиите на живота". Покажи й, че ти пука, а и изглеждаш много по-внимателен, когато направиш този жест по време на разходка. Чували сме, че с усмивка и ръка на правилното място се е създал горският секс.

Кръстът

Много често сме забелязвали, че тази част от тялото ревнува, защото всички ръце се спускат към колежката на долния етаж. Прокарвай пръстите си по гръбнака й, за да стимулираш всеки мускул от хубавото й телце..

Ставите на челюстите


Знаеш, че са свързани с оралните изпълнения, а тя ги владее до съвършенство. Един приятен масаж с правилните движения и нежност (задължителна е) ще я превърне в съвсем друг човек, който ще притежава мил характер и е готов на всичко за теб. Използвай бавни и кръгови движения, а можеш да я изненадаш в гръб.

Зад колената

Странно, но кожата зад коляното е тънка, а нервните клетки са много близо до повърхността. Може да я погъделичкаш. Майсторът използва правилните движения и превръща кикотенето в невероятен масаж с дълги гласни звуци, които издава твоята мила половинка. Препоръчваме ти да приложиш тази хватка, когато започне да заспива, а ти бързаш за мъжката вечер в бара.

Стъпалата

Визираме чистите стъпала! Има жени, които казват, че не одобряват докосванията в тази част на тялото. Това означава, че въпросната е попаднала на некадърен човечец с кашкавалени пръсти. Там можеш да понатиснеш, но не бъди груб. Използвай цели длани, защото масажът с пръстите е разсмиващ.

Тазът

Пипаш единствено и само там, защото много често си отпускаш ръката. Тазът е най-интимното място, което можеш да галиш на публично място, а ако знаеш как се докосва бомбата със закъснител, ще си неин господар. Придържай я с цяла длан, която да е прилепнала по нейната красива извивка. Ще можеш да я държиш и по-близко до себе си, а тя знае, че е искала точно такава ласка.

Всички заедно

Предполагаме, че си замислил нещо много голямо и ще го получиш, ако си направил цялата серия от леки масажи. Може да не стане веднага, но добрата тренировка и упорство ще ти помогне.Добави коментар