Шварценегер призна

166
Шварценегер призна

За извънбрачното си дете

Екшън-звездата и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер заяви, че съпругата му Мария Шрайвър се е разделила с него, след като той й признал, че е баща на дете с член от обслужващия персонал.

"След като напуснах поста губернатор, разказах на жена си за станалото, което се случи преди около десет години", посочи 63-годишният Шварценегер в комюнике до вестник "Лос Анджелис Таймс".

"Разбирам и заслужавам чувствата на гняв и разочарование сред моите приятели и семейство. Няма извинения и поемам пълната отговорност за болката, която причиних. Извиних се на Мария, на децата си и на моето семейство. Наистина се разкайвам за стореното", заяви "Терминаторът".

Американското издание не разкрива името на жената или нейното дете, за да защити нейната самоличност. От вестника обаче посочват, че тя е напуснала работа през януари тази година, след като работила за двойката в продължение на 20 години и напуснала по взаимно съгласие. Изданието цитира анонимен източник, който твърди, че Шварценегер е поел финансова отговорност от самото начало и все още издържа детето.

Бившият губернатор на Калифорния и Шрайвър заявиха по-рано този месец, че се разделят след 25-годишен брак, за да имат време да работят върху бъдещето на тяхната връзка. Двойката, която сключи брак през 1977 г., има четири деца, на възраст между 14 и 21 години, припомня БГНЕС.Добави коментар