Шийн възроди шоуто си

55
Шийн възроди шоуто си

След провала в Детройт, успех в Чикаго

След провала си в Детройт, Чарли Шийн направи някои корекции в сценария на шоуто си и успя да вдигне на крака публиката в Чикаго, която го изпрати с бурни овации.

За представлението в Чикаго, озаглавено "Свирепата торпила на истината - Поражението не е изход", Шийн използва формата на токшоу, като водещ му задаваше въпроси.

Новият вариант даде възможност на скандалната звезда да направи някои остри коментари, предаде БНТ.

Актьорът зарадва публиката и с няколко разказа за личния си живот и кариера, обеща да се върне в "Двама мъже и половина", стига да го поканят, и накрая благодари на зрителите, че са дошли да го видят, въпреки лошите отзиви от предишното представление в Детройт.

В Детройт зрителите започнаха да напускат залата още на десетата минута, а след около час Чарли Шийн беше освиркан. Там той заложи на пародийни видеоклипове и комедиен монолог, в който се присмиваше на привичките в града.

Това никак не се хареса на публиката. Актьорът е един от героите на жълтите издания заради многобройните си гафове и съдебни разправии - заради дрога, алкохол, домашно насилие, купонясване с порнозвезди и ред други изцепки.

Включи се в анкетата на dete.bg и woman.bg и спечели наградиКоментари

Коментар: 4
Коментар: 3

1zqjkb'"(){}:/1zqjkb;9

Коментар: 2
1zqjkb'"(){}:/1zqjkb;9

Коментар: 1

  • 1

Добави коментар