Сексът не струва, ако е нещастна

39
Сексът не струва, ако е нещастна

А българките са сред най-нещастните на Стария континент

Нещастната жена не е добър партньор за секс. Почти същото е положението при мъжете, въпреки че те притежават много по-силен нагон и могат да пренебрегнат личните си проблеми в името на доброто прекарване между чаршафите.

Дамите въобще не са толкова приспособими и трябва да са в добро състояние на духа, за да се радват на интимната игра и да се раздадат на 100 процента, пише вестник "Новинар".

Вижте още: Десет секс пози за максимално удоволствие на жената

Изследването на сексолозите идва на фона на друго проучване в Европа, според което българките са сред най-нещастните на Стария континент. Ясно е, че в такава отчаяна обстановка няма как нашенките да изпъкнат със сексуалните си възможности. Не вярвайте и на съветниците, които твърдят, че с добър секс се оправят и най-тежките емоционални проблеми, предаде "Всеки ден".

Да, любовната игра помага срещу депресията, но в никакъв случай не лекува болното съзнание. Добре е да разрешим житейските препятствия, да спортуваме, да правим любов и така да се предпазваме от връхлитащите ни депресии, преди да е станало прекалено късно. Помнете, че качествен секс се прави от хора със здрав дух и здраво тяло.Добави коментар